2021.06.30 - WTI, NatGas update

WTI:

Még mindig opció, hogy a jelenlegi emelkedés egy nagyobb korrekció része, jól mutatna itt pl egy running flat, amivel szépen vissza is tesztelhetné a kitörést, valamint ha 5 hullámos emelkedésben gondolkodunk felfelé, akkor azzal ki is oldalazna a zöld gyorsítóból, aminek mentén indulhatna fel az ötödik hullám. Nehéz a kérdés, mivel az aktuális lejáratnál mások a szintek és az ottani emelkedés b hullámnak már necces, bár még most elfogadható szinten van. Mutatom a folyamatos lejáratot és az augusztusit: 

Augusztusi lejárat:


Ha tovább menetel felfelé, akkor ezt a verziót lassan el kell vetni, a következő szint, amit megcélozhat felfelé az a 78 dollár (folyamatos határidejű terméknél).

Gáz:

Legutóbb azt írtam róla: "Egy diagonál esés érhetett benne véget és a diagonálról azt tudjuk, hogy a szerkezet elkészülte után dinamikus ellenirányú mozgás követi, így várhatóan nagyon meg fog indulni."

Az azóta eltelt másfél hónap alatt 30%-ot ment az árfolyam, tehát hozta a várakozást. Igazán longos azonban csak a 4-es csúcs kivételével lesz, addig még lehet korrekció a mostani emelkedés, 4 dollár körül van a nagy ellenállása.



Ha nem szeretnél lemaradni a bejegyzésekről, iratkozz fel az értesítésekre az oldal tetején! (feliratkozás után egy emailt fogsz kapni a megerősítéshez).

Korábbi bejegyzések:


Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

  1. Szia. A Masterplastnál meddig mehet? Megnyúlt 5ös? A célzónán már túl ment.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, pont most raktam ki a bux frissítést.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)