2021.06.11 - Drágának tűnő részvények - frissítés (Tesla, Zoom, AMD, Facebook, Nvidia, Google, MercadoLibre, Paleton Interactive, Docusign, Atlassian Corp, JD.COM)

Volt egy korábbi sorozatom, amiben drágának tűnő papírokat elemeztem (az utolsó rész ez volt, ahonnan visszakövethető a többi is). Most megnéztem újra néhányat ezek közül, amik fontosabb fázisba léptek/léphetnek.

MELI:

Szépen hozta a várt elképzelést, azóta egy magasabb aljat is csinált, így elindulhat felfelé egy nagyobb menet, ami valószínű még csak az első esés korrekciója lesz.

Előtte:


Most:


PTON:

Szintén a várt mozgást hozza, aki követte szépen elkaphatta benne a fordulót.

Korábban:


Most:


Tesla:

Megindult lefelé a várakozás szerint, de még nem érte el a célzónát, nekem még hiányzik egy lefelé kör.

Korábban:



Most:



Zoom:

Elkészült a lefelé kör, nagyon kíváncsi leszek a folytatásra, mert a célár 700 dollár felett van. Vajon ez azt jelent, hogy újra az otthon maradás kerül előtérbe?

Korábban:

Most:


DOCU:

Hozta a várakozást, csinált egy új aljat, de nem lett túl szép a vége (inkább valami WXY szerkezetre gondolok), mindenesetre markánsan elindult belőle fel. Ha ez még a korrekció része, akkor a B-vel jelzett csúcs felett nincs dolga.

Korábban:



Most:


TEAM:

Korábban azt írtam az új csúcs, mint lehetőség ott van a charton és a második bekarikázott korrekció inkább négyesnek tűnik, így arra adok nagyobb esélyt, hogy 285 dollár felé tart, mielőtt egy nagyobb korrekcióba kezdene.


AMD:

Megcsinálta az új aljat és szépen fordult a csatorna aljáról. Azonban van egy alt lehetőség, miszerint már bent van a lokális tető, ha törik a 72-es alj, akkor aktiválódhat egy fej-váll alakzat is és egy jóval nagyobb korrekció alakulhat ki.

Korábban:



Most:


Alt bear verzió:



Facebook:

Csak megcsinálta a célárat felfelé, nem zárom ki, hogy még a következőt is meg akarja csinálni, de a longokkal már tényleg nagyon óvatos lennék ezeken a szinteken, bármikor elindulhat egy nagyobb korrekció.

Korábban:



Most:


JD.COM:

Erre hamarosan érdemes lesz figyelni, közelít a célzóna felé, ahonnan egy nagyobb felfelé körre lehet számítani.



NVDA:

Elérte a várt célzónát, egyelőre nincs megerősítés arra, hogy kész lenne. Esésnél majd arra kell figyelni, hogy az alsó kék vonalat hogy éri el, ha töretlen szerkezettel, akkor mélyebbre fog menni, ha egy abc-vel, akkor már onnan long forduló alakulhat ki.

Korábban:



Most:



GOOGL:

Még mindig töretlen az emelkedő csúcsok és aljak sorozata, a jelölt 2500 feletti zóna elérése lehet a rövid távú célja.



Ha nem szeretnél lemaradni a bejegyzésekről, iratkozz fel az értesítésekre az oldal tetején! (feliratkozás után egy emailt fogsz kapni a megerősítéshez).


Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.


Megjegyzések

  1. Az AMD mellett az inteltre még nézz rá szerintem! Nagyon szép szerkezet naposon! :-)
    Jó a blog! Szép, tiszta chartok!
    Gratulálok! :-)

    VálaszTörlés
  2. Grat! Szép elemzések, ragyogó bekövetkezések!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)