2021.06.16 - Ma este Fed - Tőzsdeindexek (DAX, SPX, Nasdaq, Russel 2000) frissítés

Ma este Fed kamatdöntő ülés, nézzük meg hogyan állnak most a tőzsdeindexek. Május végén néztem meg őket utoljára ( 2021.05.30 - Tőzsdeindexek (DAX, SPX, Nasdaq, Russel, DJI, Nikkei) frissítés ), azóta nem sok értékelhető esemény a grafikonok szempontjából, de nézzük meg a fontosabb szinteket. Benne van a levegőben egy nagyobb korrekció lehetősége.

SPX:

Átfedéses szerkezettel kúszik felfelé, lehet egy b hullám is a felfelé menő kör, a szerkezet 4166 törésével mondható késznek, amiből minimálisan az első narancssárga zónába érkezhet.



Nasdaq:

Szintén divergencia kíséri a felfelé mozgást, 13464 a jelenlegi kulcsszint.

Russel 2000:

Miközben március közepe óta az SPX és a Nasdaq ki tudott menni új csúcsra, a Russel egyelőre nem, az indexek közötti ilyen jellegű divergencia pedig nem sokszor jelent jót (ez a DJI-nél is megfigyelhető, ott május közepe óta nem volt új csúcs, míg a többinél igen). Mindenesetre március közepe óta oldalzásban ragadt, jelenlegi szerkezeti határ 2106, e felett megálló korrekciók esetén rövidebb távon is longos maradhat.




DAX:

Azóta kúszik fel a gyorsító mentén egy potenciális ötödik hullám, ami átfedéses szerkezet, ezért záró diagonál lehet. Ha kész, akkor törni fog a felső kék vonal 15470 körülés nagyon gyorsan elérheti a 14800-as szintet. A napos RSI 63-nál fogja az emelkedést, az új csúcs tehát nem tud fenntartható bullba kimenni egyelőre, ami szintén egy közelgő esést támogat.



Ha nem szeretnél lemaradni a bejegyzésekről, iratkozz fel az értesítésekre az oldal tetején! (feliratkozás után egy emailt fogsz kapni a megerősítéshez).




Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)