Merre halad a BUX? (BUX, Richter, OTP, MOL, Masterplast)

BUX:

Jelenleg ez a legjobb számozásom hozzá, az első lehetséges célzónát már elérte, a további célzónák elérése csak lehetőség. Az eső trendvonalat ha jól számolom ötödjére sikerült átvinni, ennek a visszatesztjére mindenképp számítanék.

Az indikátorkép alapján még mindig lehet a teljes emelkedés egy trükkös abc (tehát korrektív), bár a hetes RSI továbbra is fenntartható bullban, ami inkább azt jelzi, hogy ha jön is korrekció, az irány továbbra is felfelé van. Mindenesetre most a két csúcs között divergencia van alakulóban, amiből majd akár a kék vonal közelébe érkezhet vissza. A hogyan továbbról a felfelé menő szerkezet elkészülte után az esés milyensége fog további támpontot nyújtani.



Richter:

Elérte a május 10-én jelzett célzónát, de befejezetlennek tűnik az esés, jelenleg csak 8550 felett tekinthető késznek a szerkezet.


OTP:

OTP-ről írtam néhány napja ( 2021.05.21 - Mit csinál az OTP? )  nem változott a kép, viszont megtaláltam egy korábbi chartomat a blogon még tavaly októberről, ami azóta szépen hozta a várakozást:


Mára ez lett belőle:



MOL:

A MOL nem sokat csinált az elmúlt napokban, ha impulzusként kezelem, akkor lehet most csinálja a négyesét, ez esetben hiányzik még egy új lokális tető a szerkezetből:


Masterplast:

Utoljára május 19-én foglalkoztam vele, szépen megcsinálta a korrekciót és megindult felfelé. 2 óráson egy bika csúzli is kialakult, ami 3800 fölé mutat.



Ha nem szeretnél lemaradni a bejegyzésekről, iratkozz fel az értesítésekre az oldal tetején! (feliratkozás után egy emailt fogsz kapni a megerősítéshez).



Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)