EUR/HUF, USD/HUF frissítés - jön a forint erő?

Elérte az április végén jelzett zónát a forint ( 2021.04.29 - EUR/HUF, USD/HUF frissítés ). Korábban írtam a várható kamatemelésről, amit ma be is lengettek, merre tovább?

EUR/HUF előtte:


EUR/HUF most:



Elérte a jelzett zónát, de nem tetszik az esés meredeksége, lassan a C hullám meredekebb, mint az A, ami gyorsulásra utal. Így ha ezen a zónán átszáguld, akkor nem korrekció jön le, hanem trendirányú mozgást látunk, ami azt jelenti, hogy sokkal mélyebbre fog menni. Jelenleg kisebb idősíkon klimax, valamint csatorna alj, így min. egy kisebb korrekcióra azért számítanék.

A következő zóna kb. 10 Ft-al lejjebb van, ha már ide tartunk, akkor eddig nem is nagyon fog megállni, max pár forintos korrekciók várhatók. A 343 törése azt jelentheti, hogy elkészült felfelé a szerkezet és jóval nagyobb korrekciós fázisba lépett a forint:


Hetesen pedig 330 alá tartó EUR/HUF árfolyam valószínűsíthető, természetesen nem egy nagy eséssel, hanem egy abc szerkezettel, de ezt majd az első eső szakasz után lehet pontosítani:


USD/HUF: 

Megérkeztünk a kritikus szinthez, a napokban eldőlhet a sorsa, ha ez a szint letörik, akkor már a 250 Ft felé tartó esést látjuk, amiről még április elején írtam ( USDHUF: Úton a 250 Ft felé? ):


Összefoglalva: elérte a kritikus zónát, meglátjuk, hogy képes-e fordulni belőle, vagy impulzussá fejlődik a déli irányú mozgás...

Ha nem szeretnél lemaradni a bejegyzésekről, iratkozz fel az értesítésekre az oldal tetején! (feliratkozás után egy emailt fogsz kapni a megerősítéshez),



Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

  1. Szia!
    Usd/Huf ha itt megakadna es fordulna, meddig tudod elkepzelni a korrekciot?
    Habar amilyen sebesseggel esik!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 304-305 mostani állás szerint. De akkor fordulnia kell, nem eshet már sokkal tovább.

      Törlés
    2. Nem nagyon akarja megfogni a zona.
      Lassan kimondhatjuk/leirhatjuk, hogy megindult a forintero a dollarra szemben?

      Törlés
    3. Napi zárást azért meg kell várni, illetve a hetes gyertya záró is fontos lesz most.

      Törlés
  2. Szia! Blue chipekről lesz bejegyzés? Köszi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Nem nyugszik a forint... EUR/HUF, USD/HUF, EUR/USD frissítés