USDHUF: Úton a 250 Ft felé?

Havi chart:

A dollár havi chartjáról írtam már korábban, a nagy kép változatlan. Eszerint egy jelentős tető alakult ki a tavalyi évben, diagonál véggel. A két csúcs között egy medve csúzli is kialakult, ami jelen van mind a macd-n és az RSI-n is. A medve csúzliból várható célár  két csúcs közt megtett úttal lesz várhatóan arányos, ami pedig a diagonál 4-es aljának környékére mutat.


Napos chart:

Napos charton 316 környékére érkező árfolyam volt a várakozás, azonban egyelőre csak 310 környékéig jutott, onnan lefordult és naposon is kialakult egy medve csúzli. A hullámszerkezetből adódóan elképzelhető, hogy egy nagy csökkenő háromszög épül a lefelé közlekedő korrekció b hullámaként. Ha így lesz, akkor az alábbi egy lehetséges mozgás:

Ez lehetne egy másik verzió, de ha még felfelé akar menni, akkor 304 alá nem nagyon mehetne. Így vagy úgy, de a szerkezet mindenképp befejezetlennek tűnik lefelé.



Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

  1. Kösz az infót 300 meg is volt kb ergo most fel 310 ig? Aztán le.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, bocsánat kicsit későn láttam, hogy írtál. Jó volt a meglátásod a fordulóval kapcsolatban, még mindig lehet, hogy csinál egy új aljat és onnan jön csak egy nagyobb felkör. Ha impulzívan elindul fel, akkor inkább a 315-321-es zónába várnám. Viszont ha a hsz verzió fut, akkor lehet csak egy kisebb korrekció lesz belőle 304 környékére és onnan újra lefelé lesz az irány, 4 óráson lesz érdemes követni.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)

További forint erő jöhet! (EUR/HUF, USD/HUF elemzés)