2021.04.29 - EUR/HUF, USD/HUF frissítés

EUR/HUF:

Nehéz volt olvasni a chartot, az esés után a forduló kialakulását itt követtem végig: EUR/HUF frissítés - fordulat vagy korrekció? (frissítés 2021.04.16)

Nehezen adta magát, az első lefelé kör is egycsatornás volt, a felfelé kör is. Most viszont impulzívan lefordult belőle, így jelentősen megnőtt az esélye, hogy a korrekció elejét láttuk csak és 350 környékére tartunk (és nem lehet kizárni azt sem, hogy impulzus lesz belőle, ami jóval nagyobb esést jelentene). A napos charton megfigyelhető, hogy háromszor pattant vissza az ellenállási zónából, miközben a momentumképen bearish divergencia látszik. Ez nem jelenti azt, hogy ne tudná áttörni idővel, de lehet még kell neki egy kis erőt gyűjtenie.



A 4 órás charton egy medve csúzli van, a longok utolsó esélye, hogy a jelölt zónát egy abc szerkezettel éri el (erre látom most a kevesebb esélyt). 356 alatt továbbra sincs dolga, ha rövid távon long akar maradni.


USD/HUF:

A korábban vázolt háromszög verzió tűnik most esélyesebbnek, csak akkor változtatnék rajta, ha 296 körülről fordulva az utolsó b csúcs fölé menne.




Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

  1. köszi az elemzést. eur huf shortban vagyok, és szerintem is le ha jol látom első körben 359.50

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

További forint erő jöhet! (EUR/HUF, USD/HUF elemzés)