2021.07.16 - EUR/HUF, USD/HUF - új csúcs vagy lefordulás jön?

EUR/HUF:

Beért a jelzett zónába a kereszt ( 2021.06.30 - EUR/HUF, USD/HUF, DXY frissítés ). A szerkezet inkább egy tetőzéshez közeli képet fest, ami inkább arra utal, hogy egy (b) hullám közlekedhetett felfelé, ennek elkészülte után pedig forint erősödés indulhat, akár már a jövő héten. Hogy mekkora lesz a lefele kör, azt majd a esés szerkezetéből fogjuk látni, de potenciálisan benne van, hogy akár az első nagy eső szakasz párja is jöhet, az pedig már 340 alatti szinteket jelentene. Azért van még pár verzió, úgyhogy figyelni kell a mozgást.


USD/HUF:

A dollár/forintra azt írtam, hogy nagy esély van rá, hogy a hetes demand zónát még egyszer meg akarja nézni minimálisan, amihez most már nagyon közel jár. Azért itt is figyelni kell, ha a piros vonal fölé megy, akkor a short verziókat el kell vetni.



Dollár Index (DXY):

A dollár index is inkább tetőzéshez közeli állapotot mutat, a csúcsok között divergencia, a szerkezet átfedéses, diagonál jellegű, az utolsó csúcs pedig már nem tudott fenntartható bullba kimenni naposon, így itt is inkább egy lefordulás valószínűsíthető.



Korábbi bejegyzések:



Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

  1. Koszi szepen!
    Kivancsi vagyok mi fog tortenni a jovo heten.

    VálaszTörlés
  2. Udv, tobbektol kerdeztem mar h forint futures amit kereskednek is letezik e, illetve opciok ezekre, egyszeruen nem igazan talalok... Portfolio ertekenek hedgelesedenkene, mert szerintek azt siman usdhuf shortolassal nem lrhet megoldani nem? En akarhanyszor shortoltam es profitot erek el usdhufban a statementben dollarban szamolva mindig negativ PL van, amit nem igazan ertek.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

További forint erő jöhet! (EUR/HUF, USD/HUF elemzés)