2021.05.27 - EUR/HUF, USD/HUF frissítés

Május 17-i elemzésemben azt írtam: "A következő zóna kb. 10 Ft-al lejjebb van, ha már ide tartunk, akkor eddig nem is nagyon fog megállni, max pár forintos korrekciók várhatók." ( EUR/HUF, USD/HUF frissítés - jön a forint erő?

Idáig hozta a várakozást és csak néhány forintos korrekciókra futotta, nézzük meg mi várható.

EUR/HUF 4 órás chart:

Kialakult egy feltételezett kis 4-es korrekció a harmadik hullámon belül, de hiányzik még az ötödikje, így nagy esélyét látom egy ilyen mozgásnak. Forint esetén a nagy spikeok miatt nehéz pontos célárat számolni, de 344-345 körülre érkezhet meg, ahonnan majd egy nagyobb korrekció alakulhat ki, 350-352 magasságába. Alakulóban egy medve csúzli is, a gyertya még nem zárt, ezért még csak opció.


USD/HUF hetes chart:

Dollár esetében erős a gyanú, hogy a hetes támasz zóna felé tart 280 magasságába, ott azért várható egy megtorpanás, de nagy valószínűséggel csak korrekció lesz.



Napos charton még a harmadik hulláma fut, amíg a piros gyorsítóban halad, addig nincs kész:


Ha nem szeretnél lemaradni a bejegyzésekről, iratkozz fel az értesítésekre az oldal tetején! (feliratkozás után egy emailt fogsz kapni a megerősítéshez).


Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

  1. Szia Fudge!

    Arra van esetleg ráhatásod, hogy az ütemező a bejegyzést követően, vagy esetleg naponta többször küldjön értesítést, ha valamit közzé teszel?

    Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A jelenlegi verzióval napon belül akkor küld értesítést, amelyik időpontban feliratkoztál.

      Törlés
  2. Szia,
    fura megoldás, de köszönöm a választ.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ebben a formában sajnos nagyon amatőr megoldás,ha 1 nappal később kapok értesítést... váltani kéne.

      Törlés
    2. Azért meg tudod oldani, ha nagyon akarod, hiszen van rss feed-je, így bármilyen általad választott olvasóval együtt tud működni.

      Törlés
  3. Üdv tudnál ajánlani forint futurest amire van opcio is? nagyon szakad a usdhuf és jolenne bebiztositani a számlaméretemet, namost IB-n ami van HUF futures abban 0 likviditás van az opciokra, szerintem a futuresre is. Létezik olyan amit kereskednek is aktivan? (ebben a deviza futures témában nem nagyon van tapasztalatom)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Sajnos ebben nem vagyok jártas én sem.

      Törlés
    2. Aha oksa, na és akkor hogy számolod el az ügyleteket, tekintve hogy ugye forintositani kelll....nekem a statementben mindig negativ érték jön ki dollárban számitva amikor usdhuffozotam bármikor is, mintha tökmindegy lenne hogy shortolom vagy longolom az usdhufot és profittal zárom vagy nem...agybajt kapok töle...opciok jobbak lenénnének mert ugye az full dollár és csak átkell számitani forintra...

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

További forint erő jöhet! (EUR/HUF, USD/HUF elemzés)