2021.05.10 - Piacnyitás előtt (BUX, MOL, OTP, Richter, HUF)

BUX:

A hetes charton látszik jól, milyen komoly ellenállási zóna van 44400 felett, erre utal a sok kanóc a hetes gyertyákon. Medve csúzlink is van, ha az elsül, akkor nagy esést hozhat, ehhez az OTP-nek kellene erős lejtmenetbe kezdenie. Mint veszély, érdemes rá figyelni.



MOL:

Amíg a 2280 szint fölé nem megy, még élnek a short scenáriók. Az alábbi diagonál szerű c hullám egy reális elképzelés a folytatásra, amiből majd az esés milyensége fog többet mondani a folytatásról.


OTP:

A jelzett 14200-as szintet elérte a felfelé mozgás, amiből erőteljesen lefordult. Nem zárom ki, hogy még csak a harmadik hullám négyesét csinálja és lesz egy dupla tető belőle, ki kell várni, hogy most mi alakul.


Richter:

Nincs változás, továbbra is élnek a korábban vázolt lehetőségek. A short setup még nem érte el a célárát, maradt ugyan esély a running flat (bull) folytatásra, de inkább lefelé áll rövid távon nekem. Hír is volt (jelentés), az ilyen jelentéseket a nagy szereplők nem most tudják meg, így nem lepődnék meg, ha nem a várt mozgást hozná.



EUR/HUF, USD/HUF:

Egyelőre hozza a várt mozgást ( 2021.04.29 - EUR/HUF, USD/HUF frissítés ), EUR/HUF esetében a jelzett zónát egy eséssel érte el, egy kisebb korrekcióra futotta csak belőle, így továbbra is él a mélyebb korrekció lehetősége.



Korábbi bejegyzések:


Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)

OTP: láttuk-e az aljat?