Mikor válthat irányt a forint? (EUR/HUF, USD/HUF, EUR/USD)

EUR/HUF, napos:

A hosszabb távú kép változatlan, azaz továbbra is lefelé van az irány. Kis idősíkon egyelőre a felkör még várat magára, a trigger szintet nem törte (kivéve oandán, ahol egy tüskével simán kivitte, de ez máshol nem látszik). Most már úgy nézne ki jól, ha elérné a napos támasz zónát 345-346 magasságában és onnan fordulna. A felkör nagyságához majd az emelkedés első hulláma adhat némi támpontot.



USD/HUF, napos:

A nagyképen töretlen az alacsonyabb tetők és aljak sorozata, így a fő irány még lefelé van. Nem egy szép szerkezet, abc-k sorozatával halad lefelé, még lehet háromszög is b hullámként, vagy egy laposabb diagonál. Jelenleg is lehet egy kis abc, ami lejött a július 26-i csúcs óta, ami egy kisebb támaszon és a=c is érvényesül, így akár jöhet valamekkora felfelé kör is benne.

A jelenlegi szerkezet 299 törésével tekinthető késznek.


EUR/USD, napos:

Ehhez megnéztem az EUR/USD párt is, ami szintén jelentős ellenállási zónához ért, sanszos belőle egy lefordulás, azaz némi dollár erő érkezhet:



Ha nem szeretnél lemaradni a bejegyzésekről, iratkozz fel az értesítésekre! (feliratkozás után egy emailt fogsz kapni a megerősítéshez).


Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)

További forint erő jöhet! (EUR/HUF, USD/HUF elemzés)