BUX - ATH után lefordulás (BUX, OTP, Richter, MOL)

BUX:

52ezres célár elérve, valamint csatorna tető, várható volt valamilyen reakció rá (korábbi chartok itt: Történelmi csúcson a BUX - meddig menetelhet? (BUX, OTP, MOL, Richter, Masterplast). Egyelőre nem tudom kijelenteni, hogy kész, nincs rá megerősítés. Nagyobb idősíkon van egy 53ezer körüli céláram, amit még nem csinált meg, így nem vetném el annak a lehetőségét, hogy kisebb korrekciókkal még el akarja azt érni, mindenesetre a divergenciák lassulásra utalnak. A fontosabb szerkezeti szinteket kék vonallal jelöltem.



OTP:

Törte a csökkenő trendvonalat és eldurrant, bele a célzónába , itt is a csatorna tető állította meg az emelkedést, részemről most kivárás van, hogy mit akar ez után, ha jönne egy nagyobbacska korrekció, akkor több támpontunk lenne. A BUXhoz hasonlóan itt is van egy magasabb célár nagyobb idősíkon, amit még jó lenne, ha megcsinálna (18700).



Richter:

Megnyúlt harmadik hullám (ami pont fibo2.61-ig szúrt fel) után jöhet egy negyedik hullám korrekció, a két csúcs között már divergencia van, jellegét tekintve ehhez hasonló utat járhat be:



MOL:

Őszintén szólva nem tudom, hogy az osztalék vágás mennyire zavarhatja meg a grafikont hullámelméletileg, de azt látni kell, hogy a várt 5 hullámos impulzus nem alakult ki végül, így elő kell venni a bear verziókat. Ezekből azért van pár, így ha eléri az első zónát (2250-2270 környéke), ott meg kell nézni, azt milyen módon teszi.


Ha nem szeretnél lemaradni a bejegyzésekről, iratkozz fel az értesítésekre az oldal tetején! (feliratkozás után egy emailt fogsz kapni a megerősítéshez).





Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

  1. Szia! A RIG a múlt héten lement 2,81-ig. Hogy látod, ezzel befejezett lehet a korrekció, vagy van még tér lefelé?

    VálaszTörlés
  2. Szia. Richtert figyelem egy ideje. Szépen hozta a várt mozgást, leért 86xx-ra. Megcsinálhatta a lekört időben? Vajon elindulhatott a fel irány ma?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)