2021.04.07 - Meddig rallizik a DAX?

A DAX-al legutóbb január végén foglalkoztam ( DAX - Hol járunk? ), a nagy kép azóta változatlan és nagy valószínűséggel egy ötödik hullám közlekedik felfelé egy diagonálszerű emelkedéssel.

Napos chart:

Leginkább így tudnám beszámozni a 2020. március óta tartó emelkedést, mint ötödik hullámot. A diagonálszerű emelkedés is azt jelzi, hogy egy nagyobb ciklus a végéhez közeledik. A jelenlegi emelkedés üteme arra utal, hogy a diagonál harmadik hullámában lehetünk éppen. Az elsődleges célzónán átszáguldott, így jelentősen megnőtt az esélye a második célzóna elérésére, 15775-16000 környékére.

4 órás chart:

Az utolsó impulzus akár kész is lehet, ezen a rajzon ezt feltételeztem (amihez még nincs megerősítés), ha esetleg kis korrekció után tovább menne, akkor a zónák is kicsit feljebb mennek. A szélesebbik zöld gyorsító csatornát kellene elérnie, narancssárgával jelöltem a zónát, amiből fordulhat és jöhet felfelé a 3/5, ami után egy nagyobb korrekció jöhet a szürke csatorna alj közelébe - ha diagonál, akkor nem fogja elérni a szürke csatornát, korábban fog fordulni (és ez még mindig csak egy korrekció lenne a nagy ötödik hullámon belül). Ne feledjük, hogy a 4-es hullámok gyakran komplex oldalazó hullámok, nem feltétlenül lesz ilyen éles a lejövetel.

Korábbi bejegyzések:


Hamarosan a többi index is sorra kerül, ha nem akarsz lemaradni róla, iratkozz fel az email értesítésekre.

Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

  1. Szia!
    Sajnos nem találok email címet ahova írhatnék neked.
    Láttam, hogy elvégezted a Kerülj előnybe programot és Ad-nál is voltál oktatáson, az lenne a kérdésem, hogy Cimballihoz képest Adrián adott-e annyi pluszt, hogy érdemes hozzá is elmenni?

    info-line@freemail.hu -ra várom a választ, ha lesz időd.

    Köszönöm előre is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A kettő más szemlélet. Nekem mindkettő nagyon hasznos volt, ezt a kettőt pont egyszerre végeztem, ráadásul teljesen kezdőként, így nem volt könnyű dolgom és sok idő telt el, míg leülepedett minden. Így utólag, többet használok abból, amit Adrián "adott", tehát igen, abszolut javaslom.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

További forint erő jöhet! (EUR/HUF, USD/HUF elemzés)