Tilray: nagy jövő előtt az orvosi kannabisz?

USA legnagyobb orvosi kannabisz cége a Tilray újra érdekes lehet, hetesen kapott egy long triggert, így felfelé igen nagy lett a potenciál.

Nagy kérdés, hogy itt is a short squeeze viszi az árfolyamot, vagy tényleg várható most már profit is a cégtől. Mindesetre a 2018-as hype óta, amikor 20-ról 300 dollárra húzták az árfolyamot, a korrekcióban egyre alacsonyabb aljak és tetők követték egymást, egészen mostanáig (hetes chart). Az egyetlen dolog, ami nem tetszik, hogy kivette a kibocsájtáskori low-t, bár ez hasonlóan történt a Gamestop esetében is. Havin igazán az 51,03 dolláros szint felett lesz longos.

Hetes chart:

Napos chart:

Naposon egy harmadik hullám megnyúlást láthatunk, mostanában minden nyúlik és nem ritka, hogy extrém módon. Jelenleg a második célárnál tart, amíg a zöld gyorsító csatornában halad az árfolyam, addig a harmadik hullám nincs kész.





Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)

További forint erő jöhet! (EUR/HUF, USD/HUF elemzés)