BUX: 2020. október végi updatek

MOL:

Nem jött megerősítés egyelőre a rövid távú bull verzióra, amíg a csatornában marad, addig az esés nincs kész. 1500 környéke erős támasz, de belelátom az 1400 körült is. Ha vége az esésnek, akkor a várakozás továbbra is egy nagyobb korrekció a szürke csatornáig. Egyelőre a csatorna felső részében mozog, közel járhat az alakzat végéhez. Csatorna közepe lenne az ideális a fordulathoz.


 

OTP:

A bull verzióhoz törnie kell a csatornát, de a 9600 körüli szintet még bull verzió esetén is megnézheti.


Richter:

A diagonál verzió tört. Naposon most bearish a kép, legközelebbi támasz a képen, ha ez törik, akkor mehetünk az 5400 irányába,




BUX:

Továbbra is eső csatornában, a kép bearish, de egy korrekciós emelkedéssel próbálkozhat.



OPUS:

Továbbra is eső csatornában, nagyobb emelkedéshez ezt kellene törnie. Az indikátorok szerint további esés valószínűsíthető.



4IG:

A háromszög verzió tört, egyelőre van egy eső csatorna, ami 500 körül fogott egy támaszt, ez a korrekció 0,5ös fibo szintje is. A korrekció végét itt is a csatorna törése erősíti majd meg. (ha további esés jön, akkor a támaszok: 450, 380)




Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ