2021.08.15 - EUR/HUF frissítés

EUR/HUF:

Legutóbb arról írtam, hogy jöhet valami felfelé az EUR/HUF-ban, szépen meg is csinálta az első felkört, utána azonban jött a napos chartra egy bearish pinbar, ami arról tanúskodott, hogy még mindig a medvék diktálnak és ez inkább a bear folytatást vetítette előre (minden gyertya új információ!), ami végül be is igazolódott.

Így arra gondolok, hogy csak egy harmadik hullám vége volt a diagonál és most egy ötös megy lefelé, 350 környékére, ahol lesz egy erős támasz zóna, nem gondolom, hogy azt egyből le tudná törni. Így utána továbbra is esélyes egy korrektív felfelé mozgás.





Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

  1. Koszi szepen,az Usd/Huf parrol mit gondolsz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. USDHUF követi a korábban vázolt elképzelést nagy képen. Kis idősíkon nem szép a forint, de mintha 5 hullám jött volna fel, eddig három le, csatornában, így lehet egy b hullám a mostani lekör, akkor pedig várható még egy impulzus felfelé, 300 fölé és az passzolna az EURHUF mozgásával is.

      USDHUF 4 órás

      Törlés
    2. Igazad lett(ismet),tenyleg felszurt 300 fole.
      Nagyon ugyes meglatasaid vannak,oszinten gratulalok a tudasodhoz!

      Törlés
    3. Köszönöm :) Van egy olyan gondolatom, hogy flat c megy fel, akkor pedig 304 közelébe kellene érnie.

      Törlés
    4. A mai mozgas az USDHUF esetebn torte az elkepzelesed,vagy a C meg csak most alakul majd ki? :)
      Euro eseteben ,ugy tunik nagyon pontosan huztad be a zonat!

      Törlés
  2. Sziasztok. Az eur/huf a 350es szint elérését követően a felkör után meddig látod erősödni a forintot ha átvinné a 350es szintet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zsolt!

      Itt még elég sok a "ha", ezt majd akkor kell értékelni, ha valóban elindul felfelé és csinál egy felkört :) Figyeld a blogot, biztos fogok majd írni róla.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)

További forint erő jöhet! (EUR/HUF, USD/HUF elemzés)