Ezüst

Mai hír, hogy a Reddites csorda az ezüstre szállt rá, már a portfólió is írt róla.

A platinához hasonlóan az ezüst is meglehetősen bullish képet fest hosszú távon.

Negyedéves chart:

A negyedéves charton nyoma nincs a két csúcs közti divergenciának, ami arra utal, hogy kellene jönnie legalább még egy hasonló méretű spikenak, mint az 1980-as és a 2011-es. Nem lehet azt a verziót sem kizárni, hogy ez még csak egy 1-2-1-2, akkor viszont brutálisan el fog szállni az árfolyam (a log charton nem látszik, de az utolsó lekör is kb 80% volt, simán beillik egy kettesnek).



Havi chart:

A havi charton egy csúzli és egy divergencia is jelen van, mindkettő erős bullish jelzés. A csúzliból az elsővel arányos mértékű elmozdulásra lehet számítani, bár itt nem egy hagyományos csúzlit láthatunk, mivel kialakulása után új aljra ment az árfolyam. Mindenesetre felfelé 38 körültől azért egy masszív ellenállási zónába érhet majd az árfolyam, ezen a trendszinten.


Napos chart:

Feltételezve, hogy azzal a leszúrással kész volt a 2011 óta zajló korrekció, az egyetlen kérdés, hogy kész van-e a kettes hullám korrekció. Ugyan a lefelé menő trendcsatornát törte (bull flag?), de a korrekció mértéke nem érte el a kettes hullámokra jellemző minimális 50%-os korrekciós szintet. Így van rá esély, hogy egy flat korrekció zajlik és még egyszer le fog jönni az árfolyam 20 dollár környékére. 


8 órás chart:

Van egy gyorsítónk az utolsó szakaszhoz, amíg az árfolyam ebben halad, addig a felfelé kör nincs kész. Az első célzónát elérte az emelkedés, hamarosan eldől, hogy flat lesz-e belőle és még megy egy kört le, vagy eldurran felfelé. A réssel való nyitás egy lehetséges gyorsító rés, vagy csak a felfelé menő (c) hullám 3/3-asa? Hamarosan eldőlhet.



Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)

További forint erő jöhet! (EUR/HUF, USD/HUF elemzés)