2020.02.12 - Bux & Blue

BUX:

Egyelőre nem túl dinamikus az esés, de a csökkenő trendcsatorna törésével akár be is gyorsulhat és a jelölt zónába érkezhet az index.



OTP:

A jelzett kritikus szintet elérve kialakult egy alacsonyabb tető az OTP-nél, így amennyiben impulzívan tovább esik a jövő héten, megerősítést kaphat, hogy elkészült a szerkezet. A 2 napos log charton az emelkedés abc szerkezetre utal, amit a csatorna tető szépen ki is jelölt és egy medve csúzli is kialakult.

Bull verzió szerint nem fog tovább esni a sárga zónánál, de valószínűbb a piros zónába tartó esés. Egy harmadik verzió szerint egy lassú esést fogunk látni ebben az évben ami megáll majd a csökkenő csatorna közepe tájékán.


Hetes charton látszik jól, hogy ez az esés már most nagyobb, mint az eddigi korrekciók voltak a tavaly szeptemberi aljtól, ami szintén arra utal, hogy elkészült egy nagyobb szerkezet felfelé, így minimálisan a jelölt zónába várható (de elsődleges elképzelés szerint sokkal lejjebb is jöhet). Az első komolyabb támasz a 12ezer körüli zóna.


MOL:

A MOLnál is van már egy alacsonyabb tetőnk és itt is elmondható, hogy ez a korrekció nagyobb, mint az eddigi korrekciók, amiket a felfelé körben látni lehetett. A nagyobb szerkezet alapján itt a jelzett zónából forduló alakulhat ki és korrekció esetén is a fentebb jelölt zónába érkezhet az árfolyam. A legerősebb támasz 2000 környékén található.


Richter:

Az árfolyam 8800 fölé jutott, túlteljesítve a célzónákat, ott azonban megjöttek az eladók. Még mindig az emelkedő trendcsatorna tetején fut az árfolyam és tart az emelkedő trend naposon. Ha jövő héten tovább esik, az lehet egy megerősítés, hogy valami elkészült felfelé. Ehhez min. 8000 alá kéne érkezni impulzív eséssel. Az első komolyabb támasz a 6600-6800-as zóna.





Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)

További forint erő jöhet! (EUR/HUF, USD/HUF elemzés)