USA részvények 2021.01.24.

Tesla:

Legutóbb azt írtam, hamarosan erős déli mozgás jöhet. A célzónát elérte, ott meg is torpant az árfolyam, azonban az oldalazó mozgás arra utal, hogy még nincs kész felfelé, jöhet még egy felkör. Frissített célárak a képen. Ha ez is megnyúlik, akkor 1000 dollár feletti árfolyam jön. 


Ha jól megnézzük a kis képet, ismét egy háromszöggel fedezhetünk fel (az eggyel kisebb trendszinten), ami sokat segít, hiszen ez az utolsó trendirányú szakaszt megelőző pozícióban lehet csak. Minimális elvárás ezzel kapcsolatban, hogy csinál egy új csúcsot.


A momentumkép alapján nagy esélye van annak, hogy itt még csak a harmadik hullám fejeződik be nagyobb trendszinten, tehát egy nagyobb korrekció után még láthatunk a közeljövőben magasabb árfolyamot is a Tesla mellett.


Amazon:

Itt is egy oldalazó, leginkább háromszögre hajazó mozgást láthatunk a 2020. szeptemberi csúcs óta, a napos charton. Ez arra utal, hogy menni akar még felfelé, célárak a charton. Ehhez a (B) csúcsot kell kivennie, ha pedig a (C) alá megy, akkor törik az elképzelés.


 

Apple:

A várt háromszög formációból itt is megindult a papír, célárak jelölve. Minimális elvárás új csúcs.


Alibaba (BABA):

Egy Zigzag korrekció után megtámaszkodott az alsó trendvonalon és törte a lefelé menő korrekciós csatornát. Kialakult egy szép csúzli is, melynek célára 362 dollár. Csatolva a 3 napos chart képe:


Zoom:

Jókora korrekción van túl (törte a korrekciós csatornát), akár duplázódhat is az árfolyam. Ha kiveszi a (4)-est lefelé, az azt jelentené, hogy még nincs kész a korrekció lefelé és 300 alá megyünk nagy eséllyel.



Taiwan Semiconductor Manufacturing (TSM):

Havi képen egy 3/3-at láthatunk, parabola szerű harmadik hullám megnyúlással, ami nincs kizárva, hogy el fogja érni a 160 dollárt:




Naposon amíg a zöld gyorsítóban halad, addig a harmadik hullám nincs kész (118 dollár feletti kész korrekció esetén még longos marad rövid távon is):


Netflix: 

Valamilyen negyedik hullám korrekciónak tűnik az utolsó szerkezet, amiből most úgy tűnik elindult felfelé, célzónák a képen. A szerkezet nem tiszta, van egy nagy rés is lefelé (napos charton), így azért sok pénzt nem tennék rá egyelőre.




Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)

További forint erő jöhet! (EUR/HUF, USD/HUF elemzés)