Bitcoin

A Bitcoin szép utat járt be indulása óta. Amikor közel 20ezerről 3ezerig visszakorrigált az árfolyam, benne volt, hogy ez egy új "tulipánmánia" és összeomlik. Végül nem így lett.

Havi chart (bull verzió):

Amennyiben a 2017 decemberi "elszállást" tekintjük nagy 1-esnek, az első célár 35k környéke, ha pedig megnyúlik, akkor 55k-70k-95k is lehet... A kritikus szint jelenleg a 2017 decemberi csúcs, ha ez alá zár a havi gyertya, akkor ezt a verziót el kell vetni (negyedik hullám nem zárhat bele a kettes hullám zónájába).





Hetes chart:

Jelenleg egy 3/3 futhat, gyorsulás látszik, minimális pullbackek vannak csak. Ennek a körnek legvalószínűbb célzónája a képen (ezen a tf-en). Kisebb tf-en 31ezer körüli célár látszik. RSI klimax van, ugyanakkor nincs szabály arra vonatkozóan, hogy meddig nyúlhat meg ez a hullám. Az is jól látszik, hogy komolyabb támaszok a 10ezres zónában vannak.




Napos chart:

A harmadik hullám 2020. március 12-től indulhatott, jelenleg a harmadik harmadikja fut. Amíg a zöld gyorsító csatornában halad az árfolyam, a 3/3 hullám nincs kész. Naposon is klimax látszik, ami arra utal, hogy hamarosan érkezni fog egy komolyabb korrekció. Ezen a tf-en jelenleg a 25700 körüli szint a támasz, amíg az esés e felett megáll egy abc szerkezettel, addig rövidebb távon is longos marad. A szint impulzív letörése jelezheti ennek a 3/3-na a végét.


Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

Nem nyugszik a forint... EUR/HUF, USD/HUF, EUR/USD frissítés

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben