BUX 2020. november végi updatek


MOL:

Október végi update: "Nem jött megerősítés egyelőre a rövid távú bull verzióra, amíg a csatornában marad, addig az esés nincs kész. 1500 környéke erős támasz, de belelátom az 1400 körült is. Ha vége az esésnek, akkor a várakozás továbbra is egy nagyobb korrekció a szürke csatornáig. Egyelőre a csatorna felső részében mozog, közel járhat az alakzat végéhez. Csatorna közepe lenne az ideális a fordulathoz."

Igen közel járt az alakzat a végéhez, nem is jött további esés, 1502-ről fordult az árfolyam és nagy erővel törte a csatornát, majd szinte egy lendülettel el, minimális korrekciókkal el is érte a szürke csatornát. Nagyon erősnek tűnik felfelé, akár késznek is be tudom számozni, de fordulatra utaló jel nem alakult ki. Ha most töri a piros korrekciós csatornát felfelé, akkor nincs még bent a csúcs és további emelkedés jöhet. Lehet a 2252 körüli rés betöltése a célja?



OTP:

Október végén azt írtam: "A bull verzióhoz törnie kell a csatornát, de a 9600 körüli szintet még bull verzió esetén is megnézheti."

9660-ról fordult az irány északnak, majd törte is a csatornát és szép impulzus alakult ki, aminek valamiféle negyedik hullám korrekciója fut. A várakozás minimálisan 12925 Ft, mely akár a 13564 Ft-ot is elérheti (alapvetően a lila csatorna tető közelébe), de előtte még egy leszúrás is beleférhet akár 11500 környékére, a szürke bázis csatorna közelébe. 


RICHTER:

"Naposon most bearish a kép, legközelebbi támasz a képen, ha ez törik, akkor mehetünk az 5400 irányába"

A támasz gyönyörűen fogta, épp csak beleszúrt, láthatóan a bull verziót választotta a piac. Nagyobb kép nem tiszta, de egy ék szerű formáció alakult ki. A novemberi emelkedést itt a szürke és a lila csatorna is foghatja, annak áttörése esetén 8000 fölé mehet az árfolyam.


Hetes charton van egy 8500 körüli célár is:

BUX:

A nagyobb papírok emelkedésével a BUX is kitört az eső csatornából és szép emelkedést valósított meg. Jelenleg lassul az emelkedés üteme és csatornában kúszik lefelé (és akár a zöld csatorna tetőt is elérheti). A csatorna törésével alakulhat ki egy korrekció. Amíg az első esés megáll a képen jelzett Támasz 1 felett, addig még rövid távon is bullish marad.





Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)