Waberers

 Hetes chart:


A waberers 2017-es bevezetése óta bear trendben van, egyre alacsonyabb tetők és aljak követik egymást. Ugyanakkor március vége óta kialakult egy emelkedő trendcsatorna, ami alulról támasztja az árfolyamot, bár a csatornából való kitörés falsnak bizonyult, így amíg nem sikerül érdemben erős zöld gyertyákkal felfelé kitörnie, addig ezt korrekciónak kell tekinteni. Az RSI alapján további emelkedés jöhet.

Napos chart:


Az ellenállási zónák pirossal látszanak a képen. Ha ezeket sikerülne áttörni, akkor indulhatna egy emelkedés a 2000-es tartományba.

Igazán vonzó akkor lehetne a papír, ha megtörne a csökkenő aljak és tetők sorozata és elindulna egy emelkedő trend. Mindenesetre akik 2007 óta vásároltak és tartják a papírt, azok valószínűleg egy-egy nagyobb emelkedésnél dobni fogják, hogy mielőbb szabaduljanak belőle, így nem lesz egyszerű útja az emelkedésnek.

Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)