Richter


 Nagy kép (havi chart):



Alapvetően 1995 óta növekedő trendben van, magasabb aljak és magasabb tetők váltják egymást. 2019-2015 közötti oldalazás egy háromszög lehetett (ami impulzuson belül kizárólag 4. pozícióban állhat). A ciklus tetőzött 2017 júniusban, a korrekció második hulláma (flat) mehetett ki új csúcsra 2020 augusztusban. 

Hetes chart:



A csúcstól kezdve volt egy 5 hullámos esésünk (aminek a végén lévő átfedéses szerkezet nem tiszta, de lehetett egy ED), az utána lévő felfelé kör viszont nem világos, b hullámhoz 3 hullámos emelkedést kéne látnunk 5-3-5-ös belső szerkezettel, ami itt nem egyértelmű, de annak adnék nagyobb esélyt, hogy ez a (B) még nincs kész és valamiféle diagonál épül (?)



Ugyanakkor ami még szembetűnő, hogy folyamatosan felfelé épül és csatornában szeret haladni az árfolyam, ezekre reagál (mint az EURHUF). Akár egy ilyen fraktált is belelátok:



Eszerint jöhet egy lekör 5500 környékére.

Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)