MOL


Nagy kép (havi chart):



Egy lehetséges számozás logaritmikus skálán. E szerint a 2008-as csúcstól kezdve egy oldalazó korrekció zajlik (hasonlóan az olajhoz). Ez a számozás azt jelentené, hogy ha kész van ez az utolsó lefelé kör, sokéves emelkedés jöhet.

Alternatív számozásként beteszem Szarvasvadász verzióját:



Azt, hogy melyik verzió a helyes, azt majd csak a mostanában várható low utáni emelkedés milyenségéből fogjuk tudni eldönteni.

Hetes chart:






Hetesen vizsgálva ezt a verziót tartom elsődlegesnek. Van egy szürke bázis és egy piros gyorsító csatornánk. Amíg az árfolyam a piros gyorsító csatornában vagy az alatt halad, addig a harmadik hullám nincs kész. A piros gyorsító csatorna törése utalhat arra, hogy már a negyedik hullámban járunk. Van egy RSI divergenciánk is, ami arra utal, hogy közel lehet a fordulat.

Napos chart:



A csatorna impulzív törése utalna arra, hogy már a negyedik hullámban járunk. Amíg ez nem történik meg, még jöhet új low.

4 órás chart


Az 1535-ös low-ról 11%-ot drágult az árfolyam, valamelyik nagyobb alap elkezdhetett vásárolni (illetve a MOL is saját részvény vásárlásba kezdett).

Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ