Külföldi papírok

 Tesla:

A barrier triangle verzió tört. Ugyanakkor lehet ez egy exp flat is, aminek ideálisan a jelölt zóna lehet a célja, onnan jöhetne egy nagyobb emelkedés. A háromszüget sem lehet még elvetni, akkor még mélyebbre jöhet, mielőtt felfelé indulna.



Shell:

Naposon RSI divergencia és a csatorát tesztelte vissza. Napokban jelentett, profit volt Q3-ban és az osztalékot is megemelték 4%-al.



AIG:

Hetesen bear, így a felfelé kört korrekciónak kell tekinteni. Csatorna alsó részében halad, ami a gyengeség jele. Napos kép alapján még jöhet további emelkedés, de itt egy erős ellenállási zóna van, ami már többször megfogta az emelkedést. Ha ezt sikerülne áttörni, utána egy visszatesztben lehetne valami vételi pozíciót keresni esetleg, de rizikós mert a nagyobb kép bear.



OKE:

ONEOK havin és hetesen is bear, tehát az emelkedést korrekciónak kell tekinteni elsődlegesen. Naposon sem tetszik annyira, túl mélyre jött az RSI. Mutatnia kellene valami erőt még felfelé, ez most nekem a senki földje.



Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)