BUX

 Nagy kép (havi tf):




A BUX úgy tűnik jó időre tetőzött 2019 év végén és egy nagyobb korrekció indult. A képen egy érdekességet jelöltem, sokszor jelenik meg fraktálként ugyanaz a típusú mozgás, még nagyobb tf-en is (ugyanakkor ez nem feltétlenül garancia a folytatásra).

Szarvasvadasz munkája:


Ebben a változatban is nagy korrekció tart délnek, ez alapján mehet mélyebbre is.

Hetes:


Nagyobb esélyt adok annak, hogy a korrekció (a) hulláma még nincs kész, akkor rövidesen 29ezer alatti buxot láthatunk. 

Napos:


Nem egyértelmű a kép, mindenesetre az árfolyam június közepe óta lefelé menő trendben van, ahol alacsonyabb tetők és aljak követik egymást. Van egy nagyobb ellenállási és egy támasz zónánk, a támasz elesése után új lokális aljat üthet az árfolyam, felfelé a csatorna törése, majd az ellenállási zóna áttörése (júniusi tető kivétele) hozhatna egy nagyobb emelkedést. Ez azt jelentené, hogy kész van az (a) hullám lefelé és már egy (c) hullám tart északnak, ennek célára nagyjából 41600 lenne, de ehhez megerősítés szükséges (egy 5 hullámos impulzust kell, hogy lássunk).

Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)