4IG


Hetes chart



 A 4IG a teljes agyeldobós emelkedés 78%-át visszakorrigálta hetesen, elég pontosan, tehát március 18-án lehetett kész a teljes korrekció. Utána egy impulzus futott egészen 285 Ft-ról 716 Ft-ig, 2 hónap alatt, ami után következett 4 hónap korrekció.

Napos




Nagy esély van arra, hogy a korrekció véget ért, bár a fibo38-at csak megközelíteni tudta (lapos korrekció - amit nem tesz meg térben, azt megteszi időben). Ennek megerősítéséhez törnie kell a korrekciós csatornát. 550 környékén erős támasz van.  Amennyiben ez törik, mehetünk megnézni a csatorna aljat. Alternatív esetben egy csökkenő háromszöget láthatunk, ekkor a támaszt még egyszer meglátogathatjuk, mielőtt nagyobb emelkedés indulna, mutatom a 4 órás charton:



Ez a verzió azért tetszik, mert magyarázná a sekély korrekciót is.

Órás


556 Ft-ról 4 óra alatt közel 14%-ot emelkedett az árfolyam, ami rögtön klimaxig vitte és korrekció indult. Bull verzió esetén a ZZ formáció a csatorna aljnál véget is érhet, 585 Ft körül és elindulhat egy nagyobb emelkedés. Háromszög esetén figyelni kell, mert akkor csak egy (c) hullám ment fel és elakadhat az emelkedés 640 Ft környékén és még egyszer megyünk vissza az 560-as zónába. 

Az oldalon található elemzések nem kereskedési tanácsok! Amennyiben először jársz a blogon, olvasd el a figyelmeztetést.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Fudgelliott tőzsdei-árupiaci-forex elemző blog megvalósulási statisztikája 2022-ben

Nyersanyag piac: Energia szektor (olaj, gáz, urán) - WTI, Natgas, URA, Shell, RIG, DNN, CCJ

Bitcoin: túl gyorsan, túl messzire... Kriptopiaci körkép (Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Dogecoin, Polkadot, Litecoin)